Polu kovcezi

Polu kovcezi

polu kovceg P1

polu kovceg D1

polu kovceg D6

polu kovceg HP

polu kovceg HC

polu kovceg P3

polu kovceg PC

polu kovceg P-P5

polu kovceg P-P2

polu kovceg P-P4

 

Preduzeće za proizvodnju pogrebne opreme ROMA AMOR je porodičan biznis osnovan 1996. godine. Nalazi se u Leskovcu, u naselju Bratmilovce, u ulici Tome Kostića bb. Pogrebna oprema  Roma Amor je nastala sa ciljem pruzanja maloprodajnih usluga u Leskovcu. 1998. godine pokrenuli smo proizvodnju pogrebne opreme sa ciljem zadovoljenja potrebe naše pogrebne radnje Amor. Naš napredak i ambicije se tu nisu zaustavile. Proširili smo i uvećali proizvodnju.  Nasi kovcezi , polu kovcezi, sanduci krstovi i venci .Vremenom stečeno iskustvo i napredak u tehničkom smislu, i stečene veštine su nam pružile mogućnost, ideju i sigurnost da smo spremni da proširimo proizvodnju pogrebne oprema u cilju zadovoljenja lokalnog i domaceg tržišta. To smo i u?inil 2002.godine.

Danas preduzeće Roma  Amor proizvodi pogrebene sanduke, krstove i širok asortiman cvetnih aranžmana . Kvalitet naših proizvoda danas je konkurentan i prepoznatljiv na trzištu, što nam daje veću motivaciju za napredak i razvoj u proizvodnji pogrebne opreme. Tako danas preduzeće   Roma Amor je spremno da odgovori na svaki zahtev našeg i inostranog tržišta. Preduzeće za proizvodnju pogrebne opreme Roma  Amor uspešno posluje za sve vreme svog postojanja zahvaljujući najpre visokom kvalitetu proizvoda koji zadovoljavaju kako domaće tako i inostrano tržište. Ukoliko vaše tržište ima posebne zahteve, mi smo tu kako bi vam olakšali da zadovoljite potrebe vašeg tržišta.

Možete se uveriti u kvalitet naših proizvoda u svakom trenutku. Zahvaljujući uskladjenom odnosu cenane i kvaliteta, naši kovcezi,polu kovcezi, sanduci i krstovi  dostupni svim kupcima na tržištu. Kupci koji zahtevaju pouzdanost, najbolji kvalitet i širok asortiman pogrebnih proizovda (sanduka, krstova i cvetnih aranžmana), mogu se obratiti preduzeću za prozivodnju pogrebne opreme  ROMA AMOR. Hvala na poverenju!